Nieuws

Vliegtuigen zijn sneller

Er kan er maar 1 de snelste zijn…

…en dat ben ik want ik zit al in Nepal! Op tijd weg voor de overstromingen in Istanbul en geen pech met auto onderdelen ben ik al aan het genieten van alles in Kathmandu en omgeving. Er zit hier een groot aantal Nederlandse vrijwilligers, dus vervelen doe je je niet!

De eerste dag ben ik meteen met Rene in de Jeep naar Sankhu gereden. Hij heeft me vanalles verteld over de vorderingen in Hamro Gaun. Voor de opening moet nog veel gebeuren, maar dat gaat helemaal goed komen!

Het eerste wat opvalt in Nepal is het feit dat alles anders is dan in Nederland. Het land is voornamelijk bergachtig (met natuurlijk de Mt Everest), de mensen rochelen gewoon op straat, een flesje frisdrank is rond de 20 cent en vrouwen “lenen” hier babies om zieliger te lijken zodat ze meer geld verdienen met bedelen.

Het is me inmiddels ook meer duidelijk geworden wat mijn taak gaan worden hier. Ik ga me voornamelijk met de website bezig houden van de stichting.

NepalPermalink Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.

4 Reacties

 1. Isabel
  Posted 12 september 2009 at 14:30 | Permalink

  Heb jij ook al een baby geleend?

  Zet ‘m op! Xxx

 2. Posted 12 september 2009 at 23:04 | Permalink

  hallo A J, leuk om ook van jou te horen en hoe je Nepal ervaart. nog 3 weken en dan vertrekken we naar Nepal en hebben er zin in., we lezen met plezier de berichten van MJ en Vincent en hopen ze in Sankhu te ontmoeten. doe je de goeten aan Rene, Jimi, Barath en al de anderen? tot gauw en we kijken er naar uit om de mannen te zien met de jeep met o a onze gele sticker erop. groetjes uit Enkhuizen.

 3. Posted 13 september 2009 at 08:01 | Permalink

  Heel veerl plezier in Nepal Isabel, en voor de men een goede reis.

  Irena en Fred

 4. Jochem van de Fliert
  Posted 15 september 2009 at 09:53 | Permalink

  Ik wil ook zo’n bedelbaby, kom ik gelijk uit de schulden bij bURB;)

  Veel plezier daar mevrouw Salverda!