Nieuws

De kop is eraf

Afgelopen vrijdag was ik nog student, nu werkloos en dakloos. We zijn onderweg.

Na een geniale afstudeerbarbecue moest alles met een brak hoofd helaas nog worden ingepakt en verhuisd. Wilson past een half jaar op onze spullen in zijn nieuwe huisje. Maandag was het dan eindelijk zover.

IMG_1030 IMG_1036Inmiddels zijn we Praag alweer voorbij en op weg naar Brüno (omdat je dat nu echt niet meer mag missen). Bij de grens van Tsjechië, kwamen we de helden van project Exoya tegen. Met een briljante bus uit Wit-Rusland zijn zij op weg naar Mongolië. De versnellingsbak is aan gort en het apparaat voldoet aan geen enkele EU eis. Een dealer is er dus niet, maar gelukkig hebben ze Praag gehaald en een Russische beunhaas gevonden. We hebben gisteren op Staromestské Nám een biertje met ze gedronken op de goede afloop van deze idioterie.

Oost-EuropaPermalink Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.

5 Reacties

 1. Yvon
  Posted 5 augustus 2009 at 10:39 | Permalink

  Heej luitjes!

  Goed alweer wat van jullie te horen! Tentje ziet er mooi uit, zeker van de intersport :P Maareh, bevalt ie goed? En hoe zijn de slaapzakken? Wat een gave bus trouwens van exoya haha! Nou, goeie reis weer verder!

  Liefs Yvon

 2. Posted 5 augustus 2009 at 10:46 | Permalink

  Jezus MJ, het lijkt nu al alsof je 20kg lichter bent.

 3. Leonie Voskamp
  Posted 5 augustus 2009 at 11:14 | Permalink

  Hey AJ en MJ,

  Jullie zijn al onderweg maar ik wil jullie toch nog ff een hele goede reis wensen. Onwijs cool dat jullie dit doen.
  Heel heel veel succes!!!

  Liefs Leonie

 4. Posted 6 augustus 2009 at 08:02 | Permalink

  HEJ avonturiers !!!
  Allememagies. Ik heb HELAAS de BBQ moeten missen. Zelf dit weekend verhuist. Een belletje wilde niet meer lukken. Bij deze wens ik jullie de meest geweldige reis toe !!! Jaloers zeker een beetje. Je weet wat mijn plannen waren. Ik ga jullie op de voet volgens naja bij wijze van spreken dan. Oja VET om mijn logo zo te zien. Knap werk !! Zo ff kijken op de auto..Hej gasten de groeten mzzls.
  Michiel

 5. Posted 7 augustus 2009 at 11:56 | Permalink

  Huuuh, mooi begin van de reis dacht ik zo, Brüno klinkt helemaal geniaal. Hier worden alle laatste dingetjes ingepakt en dan ben ik klaar om jullie aan de billen te zitten in Budapest! Tot over 3 nachtjes!