Nieuws

Brussel

De wekker gaat om 5.45u. Gelukkig kan ik uitslapen, omdat ik alvast naar Barneveld ben gereisd gisteren. Op naar Brussel met de trein, een geldig OV en de jongerenkorting van België komen niet in de buurt van de benzinekosten van de Feroza. De agenda voor vandaag klopt theoretisch helemaal. Eerst onze paspoorten ophalen bij de ambassade van Tajikistan, vervolgens naar de ambassade van Oezbekistan en op de terugweg naar de ambassade van Iran in Den Haag.

De theorie spat uiteen als ik de ambassade van Tajikistan binnenstap. Ze blijken ‘per ongeluk’ mijn paspoort gisteren verstuurd te hebben. Kennelijk is vier keer bellen over deze afspraak niet duidelijk genoeg. Het paspoort zit weer in de dodelijke molen van de TNT post en Joost mag weten wanneer hij dit keer op de mat valt. De aanvraag voor Oezbekistan is een gecombineerde aanvraag, dus dat feest en de Iraanse ambassade gaat vandaag ook niet meer door met slechts het paspoort van Vincent op zak.

Met een bloedend hoofd door het slaan tegen de muur van de ambassade van Tajikistan stap ik weer in de trein naar huis. Nog steeds geen enkel visum van de checklist kunnen strepen.

VoorbereidingPermalink Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.

Een reactie

  1. Sinie
    Posted 10 juli 2009 at 21:34 | Permalink

    Mama en ik konden woensdagavond nog zo negatief zijn, wij verwachten dat er echt wel iets tegen zou zitten… maar zo’n zinloos tripje hadden wij zelfs niet verwacht! Mooi lullig man!