Publiciteit

Publiciteit

Tijdens onze reis werden we gevolgd door enkele media.

llink
llink_logoATLAS is het onbescheiden radio 1 programma waarin Marcel van der Steen en Mirjam de Winter de wereld in kaart brengen met hulp van correspondenten wereldwijd, verslaggevers in Nederland en interessante gasten.

Zondag 14 juni kregen we de kans om Hamro Gaun en onze reis alvast even toe te lichten in de studio op Radio 1. Eenmaal onderweg zullen we telefonisch contact blijven houden om zo nu en dan verslag te doen van onze reis.

  • Luister naar het fragment uit de uitzending van 14 juni 2009.

Azië Magazineazia-magazine
Azië Magazine verschijnt minimaal vier keer per jaar en voor het nummer van september/oktober schreven wij een 3-pagina tellend artikel over Hamro Gaun.

  • Lees hier het artikel

Radio Oost: Het Overijssels Hartrtvoost
Vlak voor ons vertrek zijn we uitgenodigd bij radio oost om onze reis en het doel te komen toelichten. Luister het fragment van ons interview met Gerson Veenstra van 28 juli 2009.

Barneveldse Krant barneveldse-krant
In juni publiceert de Barneveldse Krant een interview met de Driving Dutchmen. Eenmaal onderweg zullen zij ons blijven volgen.

Echoecho_zuid
De Echo is een netwerk van 83 buurtgerichte websites en huis-aan-huiskranten in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. In juli verschijnt een artikel in de echo van Amsterdam-Zuid en omgeving. De buren van Vincent weten zo in ieder geval waar hij uithangt vanaf september.

UT Nieuws utnieuws
Weekblad van de Universiteit Twente.