Sponsoring

Onze Donateurs

De volgende organisaties en prive-personen dragen Driving Dutchmen een warm hart toe en hebben een donatie gedaan voor onze reis. Wilt u hier ook bij staan met uw organisatie of naam, bekijk dan onze sponsormogelijkheden.

Outdoradooutdorado
Outdorado levert ons met flinke korting een Primus Gravity MultiFuel brander. Hiermee kunnen we onderweg op alles koken wat maar een beetje brandbaar is. Dus niet alleen gas, maar ook benzine, diesel, kerosine of wasbenzine.

Erica school erica-school
De Erica school uit Otterlo heeft een vast adoptiefonds, kinderen sparen voor goede doelen. Daarnaast geven zij ook ieder jaar aan verschillende projecten. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en hebben nu ons project uitgekozen om te steunen.

I Go Green igogreen
Igogreen zorgt er voor dat wij ‘CO2 neutraal’ naar Nepal rijden. Dit doen zij door onze CO2 uitstoot te berekenen en te compenseren: voor elke kilo CO2 uitstoot eenzelfde kilo CO2 besparing. Besparen doen zij bijvoorbeeld door te investeren in een windmolenpark in China, of door de bomenkap in Brazilië te vervangen voor duurzame biomassa. Als je jezelf aanmeldt ontvang je een IgoGreen vignet, als bewijs dat je CO2 neutraal rijdt.

Enerdu enerdu
Enerdu is een jong en dynamisch bedrijf dat zich begeeft op de markt voor duurzame energie en dan met name zonne-energiesystemen.

Gezinshuis.com gezinshuis
Gezinshuis.com werft en selecteert gezinshuisouders en begeleidt hen. Zij zijn van mening dat het gezin het meest krachtige micro systeem in onze samenleving is en ook die potentie voor de toekomst heeft. Jeugd in de knel, krijgen de beste opvoedingsmogelijkheden in speciaal daarvoor georganiseerde gezinsverbanden. Zij vinden het belangrijk dat jongeren een goed en veilig thuis hebben, net als Stichting Veldwerk dat doet voor de kinderen in Hamro Gaun.

Falkfalk
Falk voorziet ons van wegenkaarten voor alle landen die wij onderweg zullen tegenkomen.

Stichting ‘Holland Building’ Nepal
Stichting ‘Holland Building’ Nepal wenst de Driving Dutchmen heel veel succes met hun avontuur-tour van Nederland naar Nepal. In oktober zullen wij elkaar in Nepal ontmoeten en uitnodigen om bij de opening van de leer/werkplaats aanwezig te zijn.Voor meer info over Stichting ‘Holland Building’ Nepal: www.shbn.nl.

Schoner Leven schonerlevenA4liggend
“Schoner Leven” wil in de eerste plaats de mensen in hun directe leefomgeving inspireren. Dus Egmond en omgeving schoner, zuiniger, en mooier maken. Dit doen zij door informatie te verstrekken via onze website en de plaatselijke dag- en weekbladen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam leven, maar ook door het aanbieden van producten die een schonere leefomgeving bevorderen.

Martin Oskam
Prima slaapmatjes, opbergkratten om de auto te kunnen volladen, haringen, nieuwe koppakking en hulp bij het aanvragen van het Carnet de Passage.

Familie Salverda
Kampeerspullen zoals kookgerei en bestek. Waar zouden we zijn zonder koffiekan en filter?

Wilson Chong
Past een half jaar op onze spullen in zijn nieuwe huisje.

Opa Oskam, Oma de Vries, Pake en Beppe Dokkum
Annemieke de Vries
Daan Rakers
Kars Koele en Tim Horstink
Freek Kusters en Jeske Krens
Maarten Bouwman
Dirk Veldman en Yvon van den Boer