Sponsoring

Onze Sponsoren

De volgende bedrijven steunen de reis van de Driving Dutchmen voor het ecologische dorp Hamro Gaun. Wilt u hier ook bij staan met uw bedrijf, bekijk dan onze sponsormogelijkheden.

Salverda Financieel Advies SFA_Logo_200pixels
Salverda Financieel Advies houdt zich reeds meer dan tien jaar succesvol bezig met bedrijfseconomische advisering in de automotive sector. Door een substantiële bijdrage van SFA komt ons doel een stuk dichterbij.

Daalder Kaas daalderkaas
Daalder Kaas is al jaren alleen te vinden op de markt. Een viertal kaashandelaren leveren samen een mooie bijdrage aan dit project: Kaashandel Oskam in Bennekom en omgeving, kaashandel Vonk in Ede en omgeving, kaashandel Slokker in Lunteren en omgeving en Laarhuis op de dagmarkt aan de boulevard in Enschede. “Als ik ergens achter ben gekomen vorig jaar in Nepal, dan is het wel dat een lekkere boterham met Daalderkaas van de markt misschien wel het grootste gemis is in het buitenland”, aldus Maarten Jan in Nepal in april 2008.

Capital House capitalhouse
Capital House begeleidt en ondersteunt bij verkoop of overname van ondernemingen. De heldere en ondernemersgerichte werkwijze maakt Capital House een uitstekende gesprekspartner voor de directeur grootaandeelhouder; voor ondernemers, door ondernemers.

Impactimpact
Het “Institute of Mechanics Processes And Control Twente” is een multidisciplinair technisch onderzoeksinstituut.Door onderzoek verbreden zij technologische kennis over sustainability en het minimaliseren van schadelijke effecten op de omgeving bij technische processen en producten.

DuTechpro dutechpro-logo
Een bedrijf uit Voorthuizen dat oplossingen zoekt op het gebied van ‘hernieuwbare’ energie. Ofwel die energie die in de natuur steeds weer opnieuw wordt aangemaakt. Denk hierbij aan zon, wind en biomassa. Een bedrijfsvisie die perfect aansluit bij Hamro Gaun.

Intersport Enschede intersport
Intersport Enschede verzorgt diverse reis- en kampeerartikelen voor onze reis. Er zijn bijvoorbeeld niet overal hotels te vinden en goedkoop zijn ze zeker niet overal. Een tent en slaapzakken zijn dus onmisbaar. De himalaya vereist ook goede bergschoenen en winterkleding, dus gelukkig blijven we straks lekker warm. Ook voor het Zwitsers kompas, malaria bescherming, EHBO set, thermo shirts, afritsbroeken en wandelsokken zijn we Intersport Enschede Schuurman enorm dankbaar.

Auto Ter Riet Enschede Auto_terriet
Auto ter Riet is Twente’s grootste autobedrijf in de compacte klasse en al sinds 1983 officieel dealer voor het Japanse merk Daihatsu. Zij zorgen ervoor dat de Feroza helemaal rijklaar is en dat alles nog even goed wordt nagelopen. Daarnaast voorzien zij ons van een aantal reserve-onderdelen en diverse adviezen voor onderweg.

Azië Magazine azia-magazine
Over het werelddeel Azië bestaat al sinds 1987 het gelijknamige reistijdschrift AZIË: van de eerste tot de laatste letter boeiend en door de prachtige foto’s net zo kleurrijk als het werelddeel. Zij publiceren een artikel van drie pagina’s over Hamro Gaun.

Uijt den Boogaard Reclameboogaard
Dit enthousiaste kleine bedrijf uit Nijmegen verzorgt de bestickering van de jeep. Naast belettering verzorgen zij ook t-shirts, spandoeken, bewegwijzering en glasfolie.

Premium Seal logo_premium_seal
Premium Seal maakt het mogelijk om binnen 10 minuten weer door te rijden na een lekke band. Op het uitdagende terrein dat we gaan rijden is dit absoluut onmisbaar. Het mooie van dit systeem is dat het niet je band sloopt, zoals latexspuitbussen dat wel doen. In plaats daarvan worden microfase deeltjes met buitengewone afdichtingseigenschappen en een grote prestatiereserve toegepast. Daarmee kunnen gaten tot een diameter van 6 mm voor langere tijd goed afgedicht worden. Ook leveren zij ons Moly-premium, waarmee we tot 25% minder brandstof gebruiken.

Backspace resort BACKspace-resort
In september start de bouw van backspace resort in Sankhu. Hamro Gaun krijgt een nieuwe buurman en het wordt voor toeristen paradijselijk verblijven in Sankhu. er worden ruimte, comfortabele cottages gebouwd die aan alle westerse maatstaven voldoen.